Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
شما میتونید هم از Home Depot و یا U-Haul تراک و یا ون بسته به سایزی که مورد نیازتون هست رنت کنید، تجربه شخصی ، اگر مدت زمان استفادهتون زیاد نباشه Home Depot مناسب تره چون مایلیج نداره ، اگر زمان طولانی تر مورد نیازتون باشه شاید U-Haul بهتر باشه، و فکر کنم هوم دیپو فقط وسیله نقلیه رو میتونید رنت کنید هلپر نداره اگر اشتباه نکنم
2021-10-11 20:22:00

Similar Question:
#اسباب کشی

و همشهریهای ما برای اسباب کشی به کمک دو نفر آقای نیرومند و قبراق! ? برای جا دادن سوفا و تختخواب داخل truck نیاز داریم و حق الزحمه توافقی را هم پرداخت میکنیم آیا کسی را میشناسید که بتونه در حد یک یا دوساعت در ویکند ۱۸ ام و ۱۹ سپتامبر برای کمک بیاد؟
2021-09-10 11:01:00 #Toronto [اسباب کشی] عمومی

برای اسباب کشی نیاز به دو نفر برای کمک هست لطفا یکشنبه 26 سپتامبر 9:30 تا 12 ظهر وسایل کم و سبک هستن لطفا پیام خصوصی بفرستین تشکر ?
2021-09-20 12:55:00 #Montreal [اسباب کشی] عمومی

به اعضای محترم گروه من همین یکشنبه بیست وپنجم اسباب کشی دارم ایا کسي رو سراغ دارین که ماشین ون داشته باشن وقیمت مناسب حساب کنن ممنون میشم اطلاع بدین ??
2021-09-21 18:32:00 #Toronto [قیمت مناسب] عمومی

شماره آقای زمانی رو که برای اسباب کشی کمک میکنند رو دارین ؟ ممنون میشم
2021-09-24 00:23:00 #Montreal [اسباب کشی] عمومی

برای اسباب کشی در حد مختصر کسی رو میشناسید که منصف باشه وسایل در حد یک تشک و تخت آیکیا یک نفره که باز میشه و دو تا چمدون هست ممنون میشم اگر کسی رو سراغ دارین به من اطلاع بدین
2021-09-24 01:27:00 #Montreal [اسباب کشی] عمومی

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Toronto

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Toronto

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Toronto

کسی از تهران در چند روز آینده میره کانادا؟من یک بسته نامه پستی دارم برای ونکوور
2021-09-13 06:13:00 #Toronto

به اعضای محترم گروه من همین یکشنبه بیست وپنجم اسباب کشی دارم ایا کسي رو سراغ دارین که ماشین ون داشته باشن وقیمت مناسب حساب کنن ممنون میشم اطلاع بدین ??
2021-09-21 18:32:00 #Toronto